Irmstraat 27
6369 VL Simpelveld
Nederland

NL +31 (0)6 13708224
info@co-3.eu

Privacyverklaring
CO3: de scheikundige benaming voor het materiaal waaruit meteoriet bestaat.
Zeldzaam, sterk en bij inslag heeft het een enorme impact.
Zo is ook CO3 real estate solutions: een zeldzame, maar ijzersterke combinatie
van creatieve concepten, duurzaam development en commercieel management.
Pressure Cook-dag Landgoed de Beijlshof, Heythuysen

Project: Pressure Cook Dag Landgoed de Beijlshof, Heythuysen
Functie: conceptontwikkelaar
Opdrachtgever: Stichting het Limburgs Landschap
Jaar: 2021

Omschrijving:

Gelegen ten zuiden van de kern Heythuysen ligt de Beijlshof, een grote voormalige pachthoeve die in de huidige hoofdopzet is terug te voeren tot tenminste de 18e eeuw en waarvan de eerste vermelding wordt gedaan in 1505. De oorsprong van de boerderij, het belang dat zij heeft gehad in de ontginning in het gebied, de eeuwenoude relatie tot kasteel Horn en de gaafheid van de houtconstructies en caso van het complex zijn de belangrijkste waarden van de Beijlshof.

CO3 onderzoekt op de door haar ontwikkelde wijze de context en de toekomstmogelijkheden van het landgoed. Dit onderzoek zal uiteindelijk antwoord moeten geven op de vraag hoe de herbestemming inhoud en vorm krijgt, rekening houdend met marktontwikkelingen en economische haalbaarheid.

De vergaarde onderzoeksinformatie wordt tijdens een Pressure Cook-dag gepresenteerd aan een select gezelschap met als doel 1 of meerdere scenario’s met betrekking tot bovengenoemde herbestemming te concretiseren en vervolgens te vertalen in een solide concept.

De Pressure Cook-dag zal in maart 2021 plaatsvinden.