Irmstraat 27
6369 VL Simpelveld
Nederland

NL +31 (0)6 13708224
info@co-3.eu

Privacyverklaring
CO3: de scheikundige benaming voor het materiaal waaruit meteoriet bestaat.
Zeldzaam, sterk en bij inslag heeft het een enorme impact.
Zo is ook CO3 real estate solutions: een zeldzame, maar ijzersterke combinatie
van creatieve concepten, duurzaam development en commercieel management.
De Week van Nieuw Maastricht

Project: planning, organisatie en eventmanagement van De Week van Nieuw Maastricht
Functie: content- en eventmanager
Opdrachtgever: Gemeente Maastricht
Jaar: 2016 en 2018

Omschrijving:

De Week van Nieuw Maastricht (#WNM16) was een zesdaags event dat geheel in het teken staat van nieuwe stedelijke ontwikkelingen in Maastricht. Telkenmale in de maand mei  organiseerde CO3 namens het Maastricht-LAB en samen met haar partners diverse activiteiten om gebiedsontwikkelingen en creatieve initiatieven in de stad onder de aandacht te brengen. Een week vol inspiratie, debat en diverse activiteiten voor iedereen die zich betrokken voelt bij de stad Maastricht. Met workshops, rondleidingen, lezingen, gesprekken en netwerkevents.

De week bestond uit een gevarieerd aanbod van activiteiten. Elke dag stond in het teken van een thema in relatie tot stedelijke ontwikkeling. Voorbeelden van thema’s zijn architectuur en stedenbouw, creatieve winkel- en horecaconcepten en leegstand en herbestemming. Overdag konden mensen zich aanmelden voor activiteiten zoals een workshop ‘makkelijk groen’ op woensdag 1 juni, die in samenwerking met het CNME werd georganiseerd. Of een LAB-Safari, waarbij iedereen op de fiets langs diverse initiatieven en projecten werd rondgeleid. Sommige activiteiten overdag werden voor een specifieke doelgroep georganiseerd, zoals een internationale bloggers- en vloggerstour op donderdag 2 juni en een werkcongres over stadslabs.

Van maandag t/m vrijdag was er elke dag vanaf 17.30 uur een LAB-Café in de Brandweer. Tijdens het LAB-Café ging tafelvoorzitter George Vogelaar in gesprek met tafelgasten en het publiek over het thema van de dag en boog zich over de vraag hoe we van Maastricht een nog aantrekkelijkere stad maken. Het avondprogramma bestond uit een lezing, rondleiding of debat.

#WVNM.programmaflyer